Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Espoo on yksi 14 suomalaiskaupungista, johon UPEA-kaupunkitaidefestivaali levittäytyy 1.–24.9.2017. Festivaali toteuttaa kaupungeissa yli 20 pysyvää muraalia ja muuta kaupunkitaidetta.
  2. Tapiolan urheilupuistoon suunnitellulle jalkapallostadionille on etsitty toteuttajaa kevään aikana. Määräajassa suunnitteluvaraushakemuksen toimitti neljä tahoa.
  3. Vantaanjoen ja Helsingin seudun vesiensuojeluyhdistys ry ja Espoon ympäristökeskus tarjoavat kesän aikana neuvontakäynnin jätevesiasioissa 100 kiinteistölle, jotka sijaitsevat haja-asutusalueilla Siikajärven pohjoispuolella sekä Velskolan Pitkäjärven ja Luukinjärven rannoilla. Neuvontakäynnit aloitetaan kesäkuun alkupuolella, ja valittujen kiinteistöjen omistajat saavat kirjeen ennen käyntiä.
  4. Tapiolan Hongan -03 tytöt ovat järjestäneet kymmenen tapahtumaa Soukan palvelutalon sekä Kauklahden elä ja asu -seniorikeskuksen asukkaille. Ohjelmassa on ollut muun muassa leipomista, hemmotteluhetkiä, levyraati, pelejä, askartelua ja grillaamista.
  5. Jätteiden hävittäminen polttamalla on kiellettyä myös juhannuksena, sillä kokossa saa polttaa ainoastaan puhdasta ja kuivaa puuta. Jätteitä poltettaessa voi muodostua terveydelle haitallisia savukaasuja ja roskien polttaminen voi myös vahingoittaa tulisijaa. Oikea tapa jätteistä eroonpääsemiseksi onkin kierrättäminen tai jätteiden vieminen Sortti-asemalle.