Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Sirkkapatukoita, positiivista kasvatusta ja opetusta sekä pedagogisia innovaatioita - muun muassa näitä on tarjolla Espoon uudistuneella messuosastolla Educassa 26.-27.1.
  2. Pääkaupunkiseudulla asukkaat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä kuntien varhaiskasvatuspalveluihin. Tulokset ilmenevät Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten yhteisen asiakaskyselyn tuloksista. Se toteutettiin loka- ja marraskuussa 2017 kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten vanhemmille.
  3. Espoon kaupunginhallitus matkustaa Brysseliin 17. - 19.1.2018. Matkan tarkoituksena on edistää Espoon kaupunkikehityshankkeita ja EU-yhteistyötä sekä vaikuttaa EU:n seuraavaan rahoituskehitykseen kaupunkipolitiikan vauhdittamiseksi.
  4. Viha, katkeruus, rakkaus, epätoivo, toivo… 1918 Suomen kansa jakautui kahtia ennennäkemättömällä tavalla. Punaiset ja valkoiset kävivät toisiaan vastaan, ystävistä tuli vihollisia.
    13-17-vuotiaille suunnatussa draamatyöpajassa työstetään tapahtunutta nuorten näköisesti ja tuotoksista kootaan nuorten oma näyttely.
  5. Espoon kaupunginhallitus käynnisti valmistelun metron liityntäliikenteessä havaittujen ongelmien korjaamiseksi yhdessä Helsingin seudun liikenteen HSL:n kanssa.