Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Tupa on tunnelmallisessa jouluasussaan adventista Nuuttiin 2.12.2017 – 12.1.2018. Samaan aikaan myös päärakennuksen museopuodissa on joulu! Perinteiset Joulutunnelmaa -viikonloput tuovat Glimsiin jälleen paljon ohjelmaa ja ihanan jouluista tunnelmaa 2.-3.12., 9.-10.12. ja 16.-17.12.2017!
  2. Yskittää, kurkkua kutittaa ja on kuumetta – mitä pitäisi tehdä? Tai pohditko, olisitko oikeutettu omaishoidon tukeen? Sähköiset oire- ja hyvinvointiarviot tarjoavat pian vastauksia ja ohjeita netissä ympäri vuorokauden.
  3. Saaristomuseo Pentalan avaamiseen on vielä jonkin aikaa, mutta Espoon kaupunginmuseon yhteistyötahot työskentelevät juuri nyt ahkerasti edesauttaen antoisan museovierailun syntymisessä. Yksi tällainen ryhmä on Kirkkonummen Marttayhdistykseen kuuluva, kutojista koostuva ryhmä, TrasMarthor. Tällä hetkellä 10 hengen ryhmä kutoo Pentalaan Gurli Nyholmin talon lattioille komeita kulkusuojia.
  4. Valtuuston neuvottelutoimikunta on saavuttanut neuvottelutuloksen Espoon kaupungin vuoden 2018 talousarviosta ja taloussuunnitelmasta. Sopimus nostaa kaupunginjohtajan budjettiesityksen loppusummaa 4,69 miljoonaa euroa.
  5. Käsittelyssä ovat mm. lokakuun osavuosikatsaus ja hyvinvointisuunnitelmat vuosille 2017-2021. Lisäksi lautakunta käy keskustelun sosiaali- ja terveyspalvelujen valinnanvapautta koskevasta esitysluonnoksesta