Espoo tiedottaa - koko Espoo

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

Espoo logo iso

1. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti kokouksessaan, että Olarin ja Pohjois-Tapiolan lukiot yhdistyvät 1.8.2019 lukien.
  2. Kulttuurilautakunnan vuoden 2019 Espoo-strategian linjaukset ja tavoitteet sekä talousarvioehdotus ja vuosien 2019–2021 taloussuunnitelma; käyttötalouden määrärahojen ennustetaan toteutuvan talousarvion mukaisena; lautakunta päätti vuoden 2018 viimeisistä kohdeavustuksista
  3. Sukella mukaan merelliseen Kutitus-seikkailuun Viksu ja Viiksi -kissojen kanssa! Sukellusretkellä kohtaat kummia otuksia ja merirosvoja, löydät kimaltelevia aarteita, pukeudut merenalaisessa salongissa ja tähyilet majakasta kaukaisuuteen! Kutitus-festivaali Espoon kulttuurikeskuksessa ke 3.10.-su 7.10.
  4. Smart & Clean -sisäilmaltaan laadukkaat ja kustannustehokkaat tilat -hankkeessa käytetään uudenlaisia tutkimusmenetelmiä. Mukana olevat Espoo, Helsinki ja Vantaa ovat valinneet koekohteiksi uusia ja peruskorjattuja rakennuksia.
  5. Kaupunginhallitus päätti, että Espoo liittyy Intelligent Communities Forumin (ICF) jäseneksi. Tavoitteena on hyödyntää parhaalla tavalla keväällä saatua The Most Intelligent Community of the Year 2018 – palkintoa.