Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Espoossa on koululaisten syyslomalla monenlaista tekemistä. Nuorisotiloilla järjestetään mm. päiväleirejä, leffailtoja, retkiä ja turnauksia. Tarjolla on myös monipuolista liikuntaa ja kivoja kulttuuririentoja. Syyslomatekemistä kannattaa hakea myös pääkaupunkiseudun yhteisestä harrastushaku.fi -palvelusta.
  2. Mitä erotilanteen palveluita olet käyttänyt? Mitä tiedät espoolaisista eroauttamisen palveluista? Entä onko sinulla toiveita eroautttamisen palveluista? Vastaathan kyselyyn, jonka avulla kehitämme palveluja toiveita ja tarpeita vastaaviksi - kiitos!
  3. Näyttelykeskus WeeGee on tehnyt merkittävän designhankinnan. Arkkitehti Matti Suurosen (1933-2013) suunnittelema Venturo-talo avataan kesällä 2021 WeeGeellä.
  4. Espoon kaupunki tarttuu lapsiperheköyhyyden vähentämiseen ja köyhyyden vaikutusten lieventämiseen toimenpideohjelmalla. Ohjelman tavoitteena on löytää yhteisiä, poikkihallinnollisia ratkaisuja, joilla ennaltaehkäistään ja kavennetaan espoolaisten terveys- ja hyvinvointieroja.
  5. ​Espoon kaupunki on valittu kuuden parhaan joukkoon Euroopan komission kilpailussa, jonka voittaja nimetään Euroopan innovaatiopääkaupungiksi (iCapital). Aiemmin suomalaiskaupungit ovat sijoittuneet parhaimmillaan 10 parhaan joukkoon. Kuuden kärkeen sijoittuminen tuo Espoolle 100 000 euron palkinnon paikallisen innovaatiotoiminnan kehittämiseen.