Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Leppävaaran kaupunkipyöräasemien asennukset ovat alkaneet, ja uusia asemia on avattu käyttöön. Kaupunkipyöräpalvelu laajenee Espoossa heinäkuun lopulta alkaen yhteensä 35 asemalla, joista 32 asennetaan Leppävaaran alueelle. Myös Lystimäkeen, Otaniemeen ja Hanasaareen tulee kaupunkipyöräasemat. Laajennuksen myötä käyttöön tulee 350 uutta kaupunkipyörää.
  2. Espoo luo edelläkävijänä paikallisella yhteistyöllä älykkäitä, ihmislähtöisiä ja skaalattavia kestävän tulevaisuuden ratkaisuja maailmanlaajuisesti.
  3. Espoon kaupunki on kutsuttu YK:n kestävän kehityksen edelläkävijäksi. Espoo sitoutuu saavuttamaan YK:n tavoitteet vuoteen 2025 mennessä.
  4. Kunnarlantien ja Bodomintien yhdistetyn kävely- ja pyörätien rakennustyöt alkavat tämän viikon aikana. Työt alkavat liikennejärjestelyillä, kaapelisiirroilla ja puuston poistolla. Rakennustyöt valmistuvat kesän 2019 aikana.
  5. Pohjoiselle Lintuvaarantielle rakennetaan sekä ajorata että yhdistetty jalankulun ja pyöräilijöiden väylä. Samalla myös Hernekertuntielle ja Hippiäisentielle rakennetaan uudet ajoradat. Rakennustyöt valmistuvat syksyllä 2019.