Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Kuljetuspalvelu on tarkoitettu asukkaille, jotka eivät sairauden tai vamman vuoksi pysty käyttämään julkista liikennettä. Tavoitteena on nykyaikainen ja asiakaslähtöinen toimintamalli, jossa palvelun saatavuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.
  2. Uusimmat kuuumiset Kehä 1 Keilaniemessä -hankkeen työmaalta. Täytemaan ajo tunnelin holville jatkuu edelleen, jonka lisäksi Keilaniemen puolelle aloitetaan väliaikaisen aidan rakentaminen.
  3. Espoon Rantaraitin ja saariston saavutettavuutta kehitetään ensi kesänä usein erilaisin liikkumisratkaisuin. Kyseessä on muutaman kuukauden mittaiset kokeilut aina Pentalan saaren iltareittiliikenteestä kimppavenekyyteihin ja venepaikkojen käyttöasteen parantamiseen.
  4. Lautakunta päätti vanhusten hoivapalvelujen valvonnan tehostamisesta ja kotihoidon maantieteellisen alueen ulkoistamiskokeilun periaatteista.
  5. Miten yritysidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Miten haen starttirahaa? Kuka auttaa kirjanpidossa, lakiasioissa tai markkinoinnissa? YritysEspoosta saat vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin.