Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Espoo kutsuttiin kesällä YK:n edelläkävijäkaupunkien verkostoon edistämään kestävän kehityksen tavoitteita. Sopimus yhteistyöstä allekirjoitettiin 16.10.2018.
  2. Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtuma tuo esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä.
  3. Koe Karakallio Creative -tapahtuma tuo vaikuttavia taideteoksia Karakallioon isänpäiväviikonlopun lauantaina ja sunnuntaina 10. ja 11. marraskuuta klo 17‒21.
  4. Lastentarhanopettajien palkat nousevat 175 euroa kuukaudessa 1.1.2019 alkaen. Espoo korottaa myös useiden muiden varhaiskasvatuksen ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattiryhmien tehtäväkohtaisia palkkoja. Kaupunki on päättänyt kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisen paikallisen järjestelyerän jaosta 1.1.2019 alkaen.
  5. Kuntaliitto on järjestänyt yhteistyössä Suomen Kirjastoseuran kanssa ensimmäistä kertaa Vuoden kirjastokunta -kilpailun. Espoon kaupunginkirjasto on viiden finalistin joukossa .