Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Retkeilyä, kokkausta, suppailua, teatteria, saaristomatkailua, liikuntaa, eläinten hoivausta, robotiikkaa, koodausta, melontaa, vaellusta, kädentaitoja, ja paljon muuta! Haku nuorisopalveluiden kesätoimintaan alkaa maanantaina 19.3.
  2. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pian. Voit lähettää palautteesi sähköisesti osoitteessa: www.espoo.fi. Pahoittelemme häiriötä.
  3. Käsittelyyn tulevat mm. vanhusten kotihoitoon ja lastensuojeluun liittyvät valtuustoaloitteet sekä toimintakertomus ja selvitykset vuodelta 2017. Keskustelua käydään myös Espoon osallistumisesta Uudenmaan valinnanvapauspilottiin,
  4. Espoossa on selvitetty lastensuojelun työntekijöiden kokemuksia lastensuojelun työolosuhteista, johtamisesta ja resursseista. Onnistumiset työssä motivoivat ja esimiestyötä pidetään hyvänä, mutta työ- ja asiakasmäärät ovat monen mielestä liian suuria.
  5. Nuoria haastetaan tekemään maailmaa muuttavia tekoja ja kertomaan niistä #munteko-videohaasteessa. Haasteen järjestävä Smart & Clean -säätiö ostaa vähintään viiden videon käyttöoikeudet 1500 eurolla kappale. Vain teot ratkaisevat, mikä on sinun tekosi? Tee siitä video