suomifinland100 tunnus sininen rgb sivulle

ARJEN TURVALLISUUS

Keskustelutilaisuus keskiviikkona 8.11.2017  kello 18.00-20.00
Espoon valtuustotalon kahviossa, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

-          Espoon turvallisuusohjelma on valmistunut – mitä se tarkoittaa käytännössä?

-          Ovatko Vanha-Espoo, asuinalueemme ja liikenneympäristömme turvallisia?

-          Murto, palo, sähkö, vesi - miten voimme tehdä kotimme turvallisemmaksi?

-          Voiko kotiemme tietotekniikkaan vielä luottaa?

Alustajat

-          Turvallisuuskoordinaattori Satu Laukkanen, Espoon kaupunki

-          Vanhempi konstaapeli Reetta Kuusisto, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos

-          Turvallisuusasiantuntija Tuomas Jääskeläinen, Verisure oy

Yhdistysten edustajien ja asukkaiden puheenvuoroja, kysymyksiä, keskustelua

Kahvitarjoilu kello 17.45.

Sydämellisesti tervetuloa!

LIITTEENÄ VARSINAINEN KUTSU  PDF-tiedosto

LUENTOSARJA

Luentosarja Syksy 2017 A4

ILMOITUS

Yhdistystoimintaa Espoon keskuksessa

Joka toinen tiistai-iltapäivä käy Espoonkadulla vilske ja valtuustotalon ovi käy yhtenään. Espoon kansallisten senioreiden tilaisuus käynnistyy valtuustotalon kahviossa. Satakunta virkeää ikäihmistä kokoontuu kuulemaan kiinnostavia esitelmiä, mutta ennen kaikkea tapaamaan ystäviään ja saamaan uusia.

Avainsana aktiivisuus

Yhdistys toimii seitsemättä vuotta ja jäsenmäärä lähentelee 300. Yhdistys on Uudenmaan senioripiirin jäsen. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua oman yhdistyksen ja piirin järjestämiin virkistys-, kulttuuritapahtumiin sekä kursseihin. Toiminnasta vastaa yhdistyksen hallitus. Halutessasi voit itsekin vaikuttaa toiminnan kehittämiseen. Jäsenmaksu on kohtuullinen.

Yhdistys on tunnettu aktiivisesta toiminnastaan. Tiistaitapaamisten lisäksi järjestetään mukavia retkiä ja matkoja niin koti- kuin ulkomaillekin. Teatterit ja konsertit ovat osa ohjelmaa.

Yhdistyksellä on myös kerhotoimintaa. Tällä hetkellä toimivat: keila-, tietotekniikka- ja käsityökerhot, luku- ja kirjoituspiiri aloittaa toimintansa syyskuussa. Yhdistyksellä on vapaa kuntosalivuoro Kauklahdessa ja se varaa jäsenten toivomia leffoja katsottavaksi Kannukinossa. Kaupunkikävelyillä tutustumme omaan kotipaikkaamme Kanta-Espooseen.

Mitä, missä, milloin ?

Syyskauden ohjelma käynnistyy tiistaina 5.9. klo 14.00, jolloin ohjelmassa on ITE-iltapäivä. Syksyn ohjelmalehtinen on tuolloin jaossa. Niitä saa myös SyysMatin markkinoilla 16.-17.9., jossa yhdistyksen edustajat ovat paikalla Keski-Espoo Seuran teltalla. Ohjelmaan ja toimintaan voit tutustua myös yhdistyksen kotisivuilla www.espoonkansallisetseniorit.fi

Yhdistyksessä puhetta johtaa Jorma Malila apunaan 10-henkinen hallitus.

Teksti yhdistyksen sihteeri Tuula Nordström

Espoon kansalliset seniorit ry

- syksyn 2017 ohjelma     PDF-LIITE

NYT ETSITÄÄN ESPOOLAISIA LUONTOHELMIÄ

Luontokuvakilpailun loppukiri!

Espoon ympäristöyhdistyksen järjestämään luontokuvakilpailuun ehtii osallistua lokakuun loppuun asti. Kaiva arkistoistasi siis kesän upein luontokuva tai lähde kuvaamaan syksyn ruskaa ja osallistu kilpailuun!Kilpailu on käynnissä 1.6.2017-31.10.2017. Kilpailussa on kolme sarjaa, joista tuomaristo valitsee kolme parasta kuvaa sijoituksin 1.-3. Tämän lisäksi palkitsemme yleisön suosikin ja arvomme lisäpalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Espoon Keskuspuisto on valittu yhdeksi Suomen sadasta luontohelmestä ja tästä syystä sille on omistettu oma kilpailusarjansa. Kilpailun avulla kannustetaan ihmisiä liikkumaan luonnossa ja jakamaan mielipaikkojaan, hienoja maisemia ja upeita luonnon yksityiskohtia koko kansalle.Kilpailun sarjat ovat:

1. Espoon Keskuspuisto
• Kuvia Espoon Keskuspuistosta. Ei ikärajoitusta.

2. Muut Espoon luontohelmet
• Kuvia mistä vain Espoon alueelta. Ei ikärajoitusta.

3. Nuorten sarja
• Kuvia mistä vain Espoon alueelta. Sarjaan saa osallistua vain alle 15-vuotiaat.

Lue lisää ja tutustu kilpailun sääntöihin osoitteessa:
sll.fi/espoonluontohelmet

Ystävällisin terveisin,
Laura Ahopelto
hallituksen jäsen
E s p o o n  y m p ä r i s t ö y h d i s t y s  ry

Esbo miljöförening rf

Villa Apteekki

Pappilantie 5, 02770 Espoo

KESKI-ESPOO -SEURAN UUSI KIRJA

Uusi kirja,

Keski-Espoo 45 vuotta osana kaupunkia -1970 luvulta nykypäivään,

on ilmestynyt.

Kirja peilaa kyseisen aikajanan puitteissa alueella tapahtunutta kehitystä, liki kaikilla inhimillisen elämän alueilla.

25 kirjoittajan voimin toteutettu teos on vahva näyttö sitoutumisesta kotiseutuun, halusta olla mukana tallentamassa alueen historiaa ja kotiseutyössä omalta osaltaan vaikuttamassa siten, että tulevilla polvilla on materiaalia uusiin alueen kehitystä peilaaviin teoksiin.

Kirja Mainos 05 2017 Sivulle

Kaupungintalo

Kanta-Espoon Kokoomus ry:n kannanotto Espoon kaupungintalon säilyttämisestä ja peruskorjaamisesta PDF tiedosto

KANNUKINO   2017