suomifinland100 tunnus sininen rgb sivulle

Kkirjamainos 10 2017 B

ILMOITUS

Yhdistystoimintaa Espoon keskuksessa

Joka toinen tiistai-iltapäivä käy Espoonkadulla vilske ja valtuustotalon ovi käy yhtenään. Espoon kansallisten senioreiden tilaisuus käynnistyy valtuustotalon kahviossa. Satakunta virkeää ikäihmistä kokoontuu kuulemaan kiinnostavia esitelmiä, mutta ennen kaikkea tapaamaan ystäviään ja saamaan uusia.

Avainsana aktiivisuus

Yhdistys toimii seitsemättä vuotta ja jäsenmäärä lähentelee 300. Yhdistys on Uudenmaan senioripiirin jäsen. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua oman yhdistyksen ja piirin järjestämiin virkistys-, kulttuuritapahtumiin sekä kursseihin. Toiminnasta vastaa yhdistyksen hallitus. Halutessasi voit itsekin vaikuttaa toiminnan kehittämiseen. Jäsenmaksu on kohtuullinen.

Yhdistys on tunnettu aktiivisesta toiminnastaan. Tiistaitapaamisten lisäksi järjestetään mukavia retkiä ja matkoja niin koti- kuin ulkomaillekin. Teatterit ja konsertit ovat osa ohjelmaa.

Yhdistyksellä on myös kerhotoimintaa. Tällä hetkellä toimivat: keila-, tietotekniikka- ja käsityökerhot, luku- ja kirjoituspiiri aloittaa toimintansa syyskuussa. Yhdistyksellä on vapaa kuntosalivuoro Kauklahdessa ja se varaa jäsenten toivomia leffoja katsottavaksi Kannukinossa. Kaupunkikävelyillä tutustumme omaan kotipaikkaamme Kanta-Espooseen.

Mitä, missä, milloin ?

Syyskauden ohjelma käynnistyy tiistaina 5.9. klo 14.00, jolloin ohjelmassa on ITE-iltapäivä. Syksyn ohjelmalehtinen on tuolloin jaossa. Niitä saa myös SyysMatin markkinoilla 16.-17.9., jossa yhdistyksen edustajat ovat paikalla Keski-Espoo Seuran teltalla. Ohjelmaan ja toimintaan voit tutustua myös yhdistyksen kotisivuilla www.espoonkansallisetseniorit.fi

Yhdistyksessä puhetta johtaa Jorma Malila apunaan 10-henkinen hallitus.

Teksti yhdistyksen sihteeri Tuula Nordström

Espoon kansalliset seniorit ry

- syksyn 2017 ohjelma     PDF-LIITE

Kaupungintalo