Keski-Espoon sanomat

Keski-Espoon Sanomat on sitoutumaton Keski-Espoo seuran kustantama kaupunginosalehti.       

  

sanomatheaderpieni 3/2019

 

 sanomatheaderpieni2/2019

 

sanomatheaderpieni

1/2019

 

 

Aiemmin ilmestyneet lehdet löytyvät arkistoituina TÄÄLTÄ

 

Keski-Espoon Sanomat on neljästi vuodessa ilmestyvä ilmaisjakelulehti. Lehti on puolueisiin sitoutumaton, ja sitä julkaisee Keski-Espoo -seura.

 

Ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1988. Lehden painos on 30 000. Lehti jaetaan mainospostin mukana ilmestymispäivänä.

Espoon keskuksen turvallisuushankkeen yhteydessä tehtyjen kyselyiden mukaan Keski-Espoon Sanomia lukee 72%-78% alueen kyselyyn vastanneista asukkaista.

 

Toimituskunta

Keski-Espoon Sanomien toimituskunnan valitsee lehden kustantaja, Keski-Espoo -seura.

Toimituskunnan muodostavat: Pirkko Sillanpää (päätoimittaja), Mirja Holste, Jaana Leppäkorpi, sekä Kari Räty. Toimituskunnan lisäksi lehdellä on muutamia vakituisia avustajia.

Pääset tästä toimituskunnan yhteystietoihin.

 

Sanomien sisältö

Keski-Espoon Sanomat tehdään talkootyönä voittoa tavoittelematta - mainostuloilla katetaan menot. Lehden tekijät eivät saa työstään rahallista korvausta.

Keski-Espoon Sanomissa keskitymme siihen minkä parhaiten osaamme, eli kotiseutumme asioihin. Lehdessä esittellään kaavoitusta ja tulevia hankkeita, kerrotaan menneistä tapahtumista ja mainostetaan tulevia. Lehdessä esitellään kouluja ja päiväkoteja, yrittäjiä ja asukkaita. Perusteellisuus on valttimme.

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana mainion paikallislehden tekemisessä ja siinä samassa ylläpitää ja hioa kirjoitustaitojasi sekä tehdä hyviä tekoja kotiseutusi puolesta niin ota yhteyttä toimituskuntaan.

 

Tulevien lehtien julkaisuajankohdat, jakoalue ja jakopisteet

Keski-Espoon Sanomat ilmestyy neljästi vuodessa. Ensimmäinen numero julkaistaan maaliskuussa, toinen toukokuussa, kolmas syyskuussa ja neljäs joulukuussa. 2017 lehti ilmestyy seuraavasti:

1 / 2019    31. 3. 2019   Kevätnumero,

2 / 2019    19. 5. 2019   Kesänumero,

3 / 2019      8. 9. 2019   Syksynumero,

4 / 2019     8.12. 2019  Joulunumero.

Lehdet jaetaan jakoalueen koteihin muun mainospostin yhteydessä. Tosin postiluukuihin, joissa on "ei mainoksia" tai "ei ilmaisjakelua" -tarra ei lakisääteisesti lehtiä saa jakaa. Jakelualue rajoittuu idässä Kauniaiseen, pohjoisessa Espoon pohjoisrajaan, etelässä lehti jaetaan osaan Latokaskea ja lännessä Kauklahteen.

Lisäksi lehteä löytyy muun muassa Entressen kirjastosta.

 

 

HUOMIOIKAA SEURAAVA: Keski-Espoon Sanomista ei koskaan tulla yllättäen jutun

tekoon, kaikki haastattelut ja valokuvaus tapahtuvat aina ennalta sovittuna!