Koko historiansa ajan Keski-Espoo -seura on ollut aktiivinen julkaisija. Julkaisutoiminnan, kuten muunkin toiminnan, perustana on lukuisien ihmisten uuttera vapaaehtoistyö.

Muun muassa Keski-Espoon Sanomiin kirjoittavat tekevät kaikki työnsä talkoopohjalta. Yli kuusitoistavuotisen historiansa aikana Keski-Espoo -seura on julkaissut kaksi kirjaa, neljä kertaa vuodessa ilmestyvää paikallislehteä sekä kaksi postikorttia.

Keski-Espoon Sanomien painos on 30 000, kotisivuilla käydään yli tuhat kertaa kuukaudessa, tiedotuslistalle on ilmoittanut yli sata asukasta ja kirjoja on painettu yhteensä vajaat 2000 kappaletta.

Keski-Espoon Sanomat

Keski-Espoon Sanomien ensimmäinen numero ilmestyi seuran ensimmäisenä toimintavuonna 1989. Ensimmäisenä vuotena Keski-Espoon Sanomat ilmestyi kahdesti. Sen jälkeen se on ilmestynyt neljästi vuodessa paitsi "lamavuosina" 1993 ja 1994 kolmasti. Osa niistä löytyy nettiarkistosta.

Keski-Espoo - Kivikauden kylästä kaupunkikeskukseksi

Vuonna 1998 Keski-Espoo -seura kustansi Erja Salosen, Pirkko Sillanpään jakivikaudencopy Tommi Laakson kirjoittaman kirjan "Keski-Espoo - kivikauden kylästä kaupunkikeskukseksi." Kirja valittiin vuonna 1999 vuoden kotiseutukirjaksi. Korkealaatuinen sataneljätoistasivuinen kirja on kattava katsaus alueen historiaan, nykyisyyteen ja hieman myös tulevaisuuteen. Kirja sisältää lukuisia harvinaisia valokuvia.

Painos on myyty loppuun.

Kartanoita ja huviloita Keski-Espoossa

Kartanoita ja huviloita Keski-Espoossa julkaistiin toukokuussa 2003. Seuran historian toinen teos ilmestyi toukokuussa 2003 ja on nimeltään "Kartanoita ja huviloita Keski-Espoossa". Teoksen on kirjoittanut Pirkko Sillanpää ja sen runsas valokuvamateriaali on Matti Huuhkan kuvaamaa, tosin Kartanoitacopymuutamat valokuvat ovat Espoon kaupunginmuseon arkistosta. Kirjan on taittanut Marja Vierimaa ja toimituskunnan muodostivat Tommi Laakso ja Pirkko Sillanpää.

Kirjassa esitellään 33 Keski-Espoossa sijaitsevaa kartanoa, huvilaa ja tilaa. Teoksen kerrotaan etenkin yksityisasuntoina olevista rakennuksista, joihin ei yleensä ole mahdollisuutta tutustua. Teosta varten on kuvattu lukuisia alueen kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia ja aiemman kirjan tavoin se sisältää paljon tietoa jota ei muualta löydä.

Keski-Espoo 45 vuotta osana kaupunkia -1970 luvulta nykypäivään

Vuonna 2017 julkaistiin seuran kolmas kirja, Keski-Espoo 45 vuotta osana kaupunkia -1970 luvulta nykypäivään. Kaksikymmentäviisi kirjoittajaa osallistui kukin oman osaamisalueen artikkelin kirjoittamiseen, osa kirjoittajista aikaan sai useampia artikkeleita.  Sivuja kirjassa on 245.

45 vuotta osana

Postikortit

Lehtien ja kirjojen lisäksi Keski-Espoo -seura on julkaissut vuonna 1997 kaksi eri postikorttia, joista toisessa on kuvattuna neljä alueen uudempaa ja toisessa neljä vanhempaa rakennusta. Keski-Espoo -seuran suunnitelmissa on julkaista uusi sarja postikortteja uuden "Kartanoita ja huviloita Keski-Espoossa" teoksen pohjalta.