Jäsentiedote maaliskuu 2023

Keski-Espoo-seuran vuotuinen luentosarja alkoi helmikuussa Entressen kirjaston Estradilla. Luennot pidetään tiistaisin klo 18–19.

Seuraava Keski-Espoon Sanomat ilmestyy 19.03.2023 ja DL on 06.03.2023. Lehteen toivotaan juttuja ja mainoksia sekä yrittäjiltä että eduskuntavaaliehdokkailta.

Keski-Espoo-seura lähettää jäsenmaksulomakkeen joko sähköpostilla tai postitse jäsenilleen maaliskuun aikana. Jäsenmaksu on 15 €, saman perheen muilta jäseniltä 5 €, eläkeläisiltä 10 € ja kannattajajäseniltä 50 €. Kirjoita tilisiirron VIESTI-kohtaan nimesi, osoitteesi ja mahdollinen sähköpostiosoitteesi. Näin voimme lähettää seuran tiedotteita jäsenelle. Jäsenasioista on seuran kotisivuilla ja osoitteessa: jasenasiat(at)keskiespooseura.fi

Espoon kaupunki on lähettänyt yleiskaavaan 2060 liittyvän kyselyn asukasyhdistyksille. Kyselyssä todetaan, että yleiskaavasuunnittelussa on tärkeää saada tietoa alueista alueiden asukkailta. Keski-Espoo-seura on yhteydessä alueen muihin yhdistyksiin ja osallistuu kyselyyn.

Keski-Espoo-seura tekee yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa ja julkaisee yhdistysten ilmoituksia Keski-Espoon Sanomissa. Keski-Espoo-seura oli viime vuonna mukana Espoon perinneseuran järjestämässä Espoon juhlavuoden kunniaksi järjestämässä perinteenkeruuntalkoissa. Aineisto on luettavissa osoitteessa: Espoo 1972 – Espoo 50 vuotta kaupunkina (espoonperinneseura.net). Seuran edustaja on mukana myös kotipolkujen päivittämisessä.

Muistitietoa viedään myös Keski-Espoo-seuran omille kotisivuille, https://www.keskiespooseura.fi/ . Juttuja ja haastattelupyyntöjä voi lähettää päätoimittajalle tai johtokunnan jäsenille. Yhteystiedot ovat Keski-Espoon Sanomien tunnuslaatikossa. Keski-Espoon Sanomista tehdään myös digiversio, joka on luettavissa osoitteessa https://issuu.com/keski-espoon-sanomat/docs/1-_2021.

Keski-Espoo-seuran johtokunta toivottaa jäsenilleen
Aurinkoista kevättä!